Παναγιώτης Κακαλιάς : Μία ίσον καμία - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

5.10.11

Παναγιώτης Κακαλιάς : Μία ίσον καμία


Από την πρεμιέρα το... ταμείο άρχισε να γράφει. Η Ελευθερία Μοσχάτου πήρε τους δύο βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα της Α' ΕΣΚΑΝΑ καταβάλλοντας με 77-72 την αντίσταση του Φοίνικα Πειραιά. Ο τεχνικός της ομάδας του Μοσχάτου, Παναγιώτης Κακαλιάς μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τον ξαφνικό τρόπο που προέκυψε η συνεργασία του με την ομάδα αλλά και για τους στόχους που θέτει στο πρωτάθλημα

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την νίκη επί του Φοίνικα στην πρεμιέρα
"Ήταν μία σημαντική νίκη ψυχολογίας και μόνο. Όπως είπα και στα παιδιά μετά τον αγώνα μία ίσον καμία. Πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά για να έρθουν κι άλλες νίκες. Υπήρχε άγχος γιατί μία εβδομάδα πριν υπήρξε άσχημη εμφάνιση στο κύπελλο κόντρα στο Ελληνικό. Για να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα. Θέλουμε να δουλεύουμε σωστά και να το ευχαριστιόμαστε όλοι. Παίκτες, προπονητές, έφορος μέχρι και ο πρόεδρος, Χρήστος Τσιρώνης που είναι η ψυχή της ομάδας, πρέπει να δουλεύουμε σωστά απολαμβάνοντας το άθλημα".

Για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ και τους στόχους της Ελευθερίας Μοσχάτου
"Χωρίς να έχουμε πλήρη εικόνα έχει ενισχυθεί πολύ το ρόστερ των ομάδων με παίκτες από παραπάνω κατηγορίες. Υπάρχει καλό έμψυχο υλικό και στις μικρές ηλικίες και ήδη υπάρχουν 6 ομάδες πολύ δυνατές που μπορούν να χτυπήσουν την άνοδο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα δούμε από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Όσον αφορά εμάς στόχος είναι να παίξουμε μέσα στα πλαίσια του δυνατού καλό μπάσκετ και βαθμολογικά να αποφύγουμε τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό".

Για τη συνεργασία του με την Ελευθερία
"Με τον πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Τσιρώνη με συνδέει προσωπική φιλία. Οκτώ ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο προπονητής που υπήρχε αποχώρησε κι έτσι ο σύλλογος βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση. Από τη στιγμή που κι εγώ δεν δεσμευόμουν με κάποιο σύλλογο ευχαρίστως ανέλαβα την Ελευθερία. Είναι πρόκληση για εμένα σε τέτοια εποχή να βρίσκομαι σε ένα σωματείο όπου στις υποδομές του αριθμεί 250 παιδιά ".