Στιγμιότυπα | D.Howard στον Α.Σ.Η. Αργυρούπολη - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

18.6.11

Στιγμιότυπα | D.Howard στον Α.Σ.Η. ΑργυρούποληΤην Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.15 στην Αργυρούπολη με την πολύτιμη υποστήριξη και συνεργασία της ADIDAS, ο Aθλητικός Σύλλογος Ηλεκτρούπολης φιλοξένησε τον Dwight Howard τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ και της ομάδας Orlando Magic.

Ο D.Howard βραβεύτηκε απο το Σύλλογο Μπάσκετ της Ηλεκτρούπολης με ένα άγαλμα του Ηρακλή απο την ελληνική μυθολογία που μοιάζει με τον σύγχρονο μυθικό ήρωα Σούπερμαν που είναι και το παρατσούκλι του Howard.

Τα παιδιά του Α.Σ.Η ενθουσιάστηκαν πάρα πολύ με το να έχουν δίπλα τους ένα τόσο μεγάλο όνομα του ΝΒΑ, χαρήκανε,παίξανε και απόλαυσαν την κάθε στιγμή που βρέθηκαν κοντά του.

Ο Dwight χωρίς κανένα ίχνος βεντετισμού.. έπαιξε, προπονήθηκε και συζήτησε με τους αθλητές του συλλόγου και μάγεψε όλους τους παρεβρισκόμενους, αστειεύτηκε μαζί τους αλλά και προσπάθησε να τους διδάξει κάποια μυστικά του αθλήματος.

Μίλησε με ενθουσιασμό για την εθνική μας ομάδα μπάσκετ για την Ελλάδα μας και την Σπάρτη και τόνισε ότι η ομαδικότητα είναι το μυστικό της νίκης και της επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: