Με εθνική παίδων μπάσκετ τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κλειστού Νέας Περάμου - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

1.11.13

Με εθνική παίδων μπάσκετ τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κλειστού Νέας Περάμου


Σπουδαίο μπασκετικό θέαμα από την εθνική ομάδα παίδων και τις ομάδες Ένωση Νέας Περάμου και Νεανική Εστία Μεγαρίδος αναμένεται να απολαύσουν οι θεατές των δύο μισών αγώνων οι οποίοι θα πραγματοιηθούν στο ανακαινισμένο κλειστό Νέας Περάμου το Σάββατο, 2/11, ώρα 5 μ.μ.

Ο αγώνας γίνεται με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου, με νέο παρκέ, γυμναστηρίου όπου προετοιμάζονται και αγωνίζονται το βόλλεϊ του Κυζίκου και το μπάσκετ της Ένωσης.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων θα τιμηθεί με ειδική διάκριση από τον Δήμο Μεγαρέων η εθνική ομάδα για την σπουδαία επιτυχία της να κατακτήσει την τρίτη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2013 το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας Κίεβο.

Είναι η δεύτερη φορά (2012, 2013) που η εθνική, με αυτήν την σύνθεση, δίνει αγώνα στα Μέγαρα, δείγμα ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θεωρεί τα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο ως μπασκετουπόλεις.

Σημαντικό ρόλο να γίνουν αυτές οι επισκέψεις έχει παίξει και ο Αντιδήμαρχος Κλεάνθης Βαρελάς ο οποίος υπήρξε μέλος αυτής της εθνικής ομάδας και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον προεδρό της Γιώργο Βασιλακόπουλο και τους προπονητές της Γιώργο Λημνιάτη και Θανάση Παπαδημητρίου.

Η εθνική του Γιώργου Παπαγιάννη
Μέλος αυτής της ομάδας είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, γεγονός το οποίο αποτελεί μεγάλη διάκριση για το μπάσκετ των Μεγάρων.
Ο Γιώργος δεν θα πάρει μέρος στον αγώνα αφού φοιτά σε σχολείο την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ όπου φιλοδοξεί να προετοιμασθεί και να δοκιμάσει τις δυνατότητές του για το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το ΝΒΑ.

Ο Παπαγιάννης μέσω Skype
Θα υπάρξει σύνδεση του χώρου του αγώνα – εγκαινίων μέσω Skype με τον Γιώργο Παπαγιάννη ο οποίος θα δώσει τις ευχές του στους συμπαίκτες και φίλους του από τα Μέγαρα.
Επίσης θα προβληθεί video με μήνυμα του προπονητή Σεθ Μπέργκερ



Δεν υπάρχουν σχόλια: