Ποινές σωματείων και επαναλήψεις αγώνων που επικυρώθηκαν από το ΔΣ της 26/11/18 - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

27.11.18

Ποινές σωματείων και επαναλήψεις αγώνων που επικυρώθηκαν από το ΔΣ της 26/11/18



ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α..26/11/2018
ΠΟΙΝΕΣ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας κατά την  Συνεδρίασή του στις 26/11/2018, αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ να επιβάλλει τις εξής ποινές:


ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Α) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ και ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗΣ  στο σωματείο σας  σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2Α β του Πειθαρχικού Δίκαιου της ΕΟΚ στον αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. στις 3/11/2018
ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
Α) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ  ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ στο βοηθό προπονητή της ομάδας κο ΒΟΥΡΝΑ Α. σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ.1α του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Β΄ΑΝΔΡΩΝ  Α.Ε.ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- Α.Ο.ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ  στις 8/11/2018.

ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Α) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ στον προπονητή της ομάδας κο ΠΟΤΟΣΟΓΛΟΥ ΜΑΚΗ σύμφωνα με το άρθρο 83.παρ.1α  του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Β΄ΕΦΗΒΩΝ  Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στις 27/10/2018.
Β) την ποινή του αποκλεισμού για έξι (6)  μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων  στο Γενικό Αρχηγό του σωματείου κο ΣΙΩΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟ σύμφωνα με το άρθρο 85 παρ.1 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον ίδιο αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ΕΦΗΒΩΝ.
ΠΡΟΣ               : Γ.Σ.ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Α) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ  στο σωματείο Γ.Σ. ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2Α α του Πειθαρχικού Δίκαιου της ΕΟΚ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α.Ο.ΒΑΡΗΣ Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ – Γ.Σ.ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στις 3/11/2018
ΠΡΟΣ               : Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ στον προπονητή της ομάδας σας κο ΣΑΚΗ ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗ σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ.1α του Πειθαρχικού Δίκαιου της ΕΟΚ  στον αγώνα Α΄ Ανδρών Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ στις 5/11/2018
ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
Να απορρίψει την ΕΝΣΤΑΣΗ του σωματείου σας στον αγώνα Α΄ΓΥΝΑΙΚΩΝ  Α.Ο.ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓΟΥΛΑΣ- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. λόγω αβασιμότητας.
ΠΡΟΣ               : Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 
Α) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ στον πρόεδρο του σωματείου κο ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΠΛΑΤΩΝΑ σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ.1Α του Πειθαρχικού Δίκαιου της ΕΟΚ στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ΑΝΔΡΩΝ Α.Φ.Μ.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – Α.Ο.ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  στις 9/11/2018. 
Β) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ  στον προπονητή του σωματείου κο ΚΑΛΑΝΤΖΗ σύμφωνα με το άρθρο 83 παρ.1Α για τον ίδιο αγώνα Γ΄ΑΝΔΡΩΝ.
ΠΡΟΣ               : ΕΝΩΣΗ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ/ΜΕΓΑΡΩΝ
Α) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ στο σωματείο σας σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2Β του Πειθαρχικού Δίκαιου της ΕΟΚ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Ανδρών  ΕΝΩΣΗ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ/ΜΕΓΑΡΩΝ – Α.Ο.ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στις 1/11/2018.
ΠΡΟΣ               : Α.Ο.Κ. Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Την ποινή της ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ στον αθλητή της ομάδας σας ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗ Α. σύμφωνα με το άρθρο 62 παρ.1 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ανδρών Α.Ο.Κ. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ- Ε.Σ.Η.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ στις 26/10/2018.
ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας κατά την  Συνεδρίασή του στις 26/11/2018, αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών την ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ΑΝΔΡΩΝ Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ- Α.Ο.ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που είχε αναβληθεί στις 22/11/2018.
ΠΡΟΣ               : ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας κατά την  Συνεδρίασή του στις 26/11/2018, αποφάσισε, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος Ανδρών την ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α΄ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – Α.Ε.ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ που είχε αναβληθεί στις 12/11/2018.
ΠΡΟΣ               : Γ.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Α) Την ποινή του αποκλεισμού ΤΡΙΩΝ(3) ΜΗΝΩΝ από τους αγωνιστικούς χώρους στον προπονητή της ομάδας κο ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ Π. σύμφωνα με το άρθρο 83.1.Β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΟΚ στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ΕΦΗΒΩΝ Γ.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ- Α.Ε.ΡΕΝΤΗ στις 20/11/2018
Β) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο ως συνυπεύθυνο σύμφωνα με το άρθρο 82.2.Α.β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Ο.Κ.

ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Α) τον ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ της ομάδας Γ΄ΠΑΙΔΩΝ του σωματείου σας σε όλα τα παιχνίδια που έχει συμμετάσχει μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα Γ΄ΠΑΙΔΩΝ καθώς και
β) την ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ από το Πρωτάθλημα Γ΄ΠΑΙΔΩΝ για ταυτόχρονη συμμετοχή τριών αθλητών της και στην Α΄ Κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ σύμφωνα με την Προκήρυξη Γ΄ΠΑΙΔΩΝ  ΕΣΚΑΝΑ 2018-2019 ΑΡΘΡΟ1.
Γ) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σύμφωνα με το άρθρο  82.2.Α.β ως συνυπεύθυνο του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Ο.Κ.
ΠΡΟΣ               : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Την ποινή της ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ στον αθλητή ΛΙΑΣΚΟ Ν. σύμφωνα με το άρθρο 62 παρ.1 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ΑΝΔΡΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ- Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ στις 9/11/2018.
ΠΡΟΣ               : Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Α) Την ποινή της ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ στον αθλητή ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ σύμφωνα με το άρθρο 62 παρ.1 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ΑΝΔΡΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ- Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ στις 9/11/2018
Β) Την ποινή των ΔΥΟ (2)  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ στον αθλητή ΣΟΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ σύμφωνα με το άρθρο 63 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΟΚ στον ίδιο αγώνα.
Γ) την ποινή των ΔΥΟ (2) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ στον αθλητή ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ σύμφωνα με το άρθρο 63 παρ.1 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. στον ίδιο αγώνα.
ΠΡΟΣ               : Α.Σ.ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Α) Την ποινή των ΤΡΙΩΝ (3) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ  στον αθλητή της ομάδας σας ΙΩΑΝΝΗ ΑΛΕΞΙΟΥ σύμφωνα με το άρθρο 64 του Πειθαρχικού Δίκαιου της Ε.Ο.Κ. συν ΜΙΑ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ λόγω επιβολής ποινής σε αρχηγό ομάδας σύμφωνα με το άρθρο 72 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΟΚ ΣΥΝΟΛΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ  στον αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Ανδρών Α.Σ.ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- Α.Ε.ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ στις 1/11/2018.
Β) Την ποινή των ΤΡΙΩΝ (3)  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ στον αθλητή ΠΕΤΡΟ ΠΑΣΜΑ σύμφωνα με το άρθρο 64 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΟΚ στον ίδιο αγώνα
Γ) την ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ στο σωματείο σύμφωνα με το άρθρο 82 παρ.2Αβ του Πειθαρχικού Δίκαιου της ΕΟΚ στον ίδιο αγώνα .


Δεν υπάρχουν σχόλια: