Θερμά συλλυπητήρια της ΕΣΚΑΝΑ στην οικογένεια του άτυχου 18χρονου Βασίλη Γεώργαρου - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

25.4.17

Θερμά συλλυπητήρια της ΕΣΚΑΝΑ στην οικογένεια του άτυχου 18χρονου Βασίλη Γεώργαρου


Θρήνος και πένθος στο μπάσκετ σε όλη την  χώρα αλλά και στην ΕΣΚΑΝΑ μετά το χθεσινό τραγικό συμβάν και τον τραγικό χαμό του άτυχου 18χρονου αθλητή του Αίολου Ταύρου Βασίλη Γεώργαρου . Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν την οδύνη όλων των μελών του ΔΣ αλλά και κάθε φίλου του μπάσκετ για το τραγικό περιστατικό και την απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου που αγαπούσε υπερβολικά το άθλημα όπως και όλοι μας . Η ΕΣΚΑΝΑ που έχει χτυπηθεί στο παρελθόν από ανάλογα συμβάντα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη αλλά και σε όλη την οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ που θρηνεί και πενθεί ...  
Σαν ελάχιστο φόρο τιμής η ΕΣΚΑΝΑ θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της από σήμερα εως την Κυριακή 30 Απριλίου  . 
Τη γράφει η ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ 
25η αγωνιστική
Δυστυχώς, η μοίρα έπαιξε άσχημο, τραγικό παιχνίδι και ο 18χρονος, Βασίλης Γεώργαρος, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Ο νεαρός άσος του Αιόλου Ταύρου δε πρόλαβε να ζήσει τα όνειρά του, «έφυγε» για την γειτονιά των Αγγέλων, για τον Παράδεισο, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή κι ενώ το ματς της ομάδας του με τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, άμεσα, διεκόπη στο σημείο 7’25” πριν την λήξη, με το σκορ, που δεν έχει καμία απολύτως σημασία, στο 78-57. Ο άτυχος αθλητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, οι άνθρωποι και των δύο ομάδων ήταν διαρκώς στο πλευρό του, οι οικείοι του, αλλά το κακό έγινε, η καρδιά του δεν άντεξε, με μια μελανή σελίδα πένθους και θρήνου να προστίθεται στον χώρο του μπάσκετ… Δύναμη, κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, την οικογένεια, στις δύσκολες ώρες, για το αδιανόητο, αξεπέραστο σοκ της απώλειας, της θλίψης. Τα θερμά συλλυπητήρια είναι το μόνο που μπορεί να ειπωθεί. Μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια για τον αδόκητο χαμό του παιδιού τους έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, από απλό κόσμο, παίκτες, παράγοντες ομάδων, προπονητές, όλοι είναι συγκλονισμένοι, το κλίμα είναι βαρύ, αδυνατούν άπαντες να πιστέψουν το οδυνηρό συμβάν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Κ.Α., βυθισμένο στο πένθος που βαραίνει ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ, θρηνεί τον άδικο χαμό του 18χρονου Βασίλη Γεώργαρου, αθλητή του σωματείου ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 2006.
Η Ε.Σ.Κ.Α. συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας, καταθέτοντας στεφάνι και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ενωσης, θα συνοδέψει τον Βασίλη στον αποχωρισμό για το μακρινό ταξίδι, δίπλα στην οικογένειά του, στην οποία εκφράζουμε τα θερμά, βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας.
Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη 26/4 στις 15.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στον Ταύρο (Αγίας Σοφίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης). Τα γραφεία της Ε.Σ.Κ.Α. θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη μετά τις 12 το μεσημέρι. προκειμένου να παραστεί το προσωπικό της Ενωσης στη νεκρώσιμο ακολουθία.
Σε όλα τα παιχνίδια της Ε.Σ.Κ.Α. από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 3/5  θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Βασίλη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Σ.Κ.Α.