Ευχαριστήριο της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

22.5.13

Ευχαριστήριο της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.


Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. με την ευκαιρία της λήξης της περιόδου 2012-13 οφείλει να ευχαριστήσει άπαντες όσους συνέβαλαν για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της Ένωσης . 

Παρακαλούμε παράλληλα τα σωματεία που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες να ευαισθητοποιηθούν άμεσα για την επίλυσή τους ώστε να ξεκινήσει η νέα αθλητική περίοδος χωρίς αγκάθια από την περυσινή .  Ήταν μια πολύ παραγωγική χρονιά για όλους παρά τις τεράστιες δυσκολίες που υπήρξαν λόγω της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης.

Εκείνο για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι είναι η άψογη λειτουργία της ιστοσελίδας μας που έχει πλέον 2.000.000 επισκέπτες και 2.000 φίλους στο facebook και πρέπει να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια στον διαχειριστή και υποστηρικτή της διαδικτυακής παρουσίας της Ένωσης (websupport ΕΣΚΑΝΑ) τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά μας και να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του για την καλύτερη ενημέρωση των σωματείων μας .

Η χρονιά που έρχεται θα είναι ακόμη πιο δύσκολη αλλά ο σχεδιασμός της ξεκίνησε ήδη από τους παράγοντες της Ένωσής μας και  είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε στο ύψος των απαιτήσεων και να κάνουμε ότι καλύτερο .

                                                                               Για το Δ.Σ.
              Ο Πρόεδρος                                                                                        Ο Γ. Γραμματέας 



              Ι . Παλάτος                                                                                          Ε. Λυμπεράτος