Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ - ΕΣΚΑΝΑ

ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής

13.5.14

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Σ. 12-05-14


Οι αποφάσεις του Δ.Σ. είναι οι εξής :

1. Ενεκρίθη η σύμβαση με την εταιρεία ΣΠΟΣΑ Ε.Π.Ε. για την παροχή μπάλας MOLTEN για την περίοδο 2014 και 2015 .

Θα γίνει ενημέρωση των σωματείων

2. Παρεπέμφθη ο διαιτητής Τζίμης Βασίλης στην ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ (έχει και ποινή δύο αγωνιστικών ημερών σαν αθλητής) 

3. Ενεκρίθησαν από το Δ.Σ. οι προκηρύξεις όλων των πρωταθλημάτων της περιόδου 2014-15

4. Τα σωματεία που αγωνίζονται στην Β΄ και Γ΄ κατηγορία εφήβων θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν αθλητές γεννηθέντες το 1996-1997-1998 . Τα σωματεία που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις στην βαθμολογία της Β΄ κατηγορίας της περιόδου 2014-15 και θα αγωνισθούν στα play off βάσει προκήρυξης ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να χρησιμοποιήσουν αθλητές γεννηθέντες το 1996 στην διαδικασία των play off και θα ενταχθούν στις αντίστοιχες ηλικιακές δεσμεύσεις των αθλητών της Α΄ εφήβων ,

5. Στην κατηγορία Γ΄ παίδων θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής σωματείων που συμμετέχουν σε ανώτερη κατηγορία με την ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ να έχει και αυτή αθλητές 1999 και νεότερους . Αυτή η Β΄ ομάδα θα πρέπει να δηλώνεται όσον αφορά την σύνθεσή της πριν την έναρξη της περιόδου με ειδική κατάσταση στην ΕΣΚΑΝΑ . Οι αθλητές αυτοί απαγορεύεται να δηλώνονται στην Α΄ ομάδα . Κάθε παραβίασή της ειδικής καταστάσεως , θα υπέχει θέμα χρησιμοποίησης αθλητή μη έχοντα δικαίωμα συμμετοχής και θα επιφέρει τις αντίστοιχες προβλεπόμενες κυρώσεις στο σωματείο που τον χρησιμοποίησε . Οι Β΄ ομάδες θα έχουν δικαίωμα πρόκρισης στις επόμενες φάσεις πλην της τελικής όπου την θέση θα παίρνει η πρώτη επιλαχούσα και ούτω καθ΄ εξής αφού αυτές οι ομάδες (Β΄) δεν έχουν δικαίωμα να προάγονται στην Β΄ παίδων .
6. Διευκρινίζεται ότι για την Δ΄ κατηγορία η προκήρυξη θα επικυρωθεί άμεσα αλλά η λογική της Ένωσης είναι να ευθυγραμμιστεί με τον τρόπο διεξαγωγής των υπολοίπων κατηγοριών ανδρών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: